Fysiotherapie Melief

Klachten en aandoeningen

Wanneer naar de fysiotherapeut?

Leven is bewegen, maar wat doe je als het bewegen niet meer vanzelfsprekend is en pijn de overhand neemt? Waardoor je niet meer naar je werk kunt, je favoriete sport niet meer kan uitoefenen, je sociale leven beperkt wordt. Dat kan een moment zijn een fysiotherapeut te benaderen.

De meest voorkomende klachten/aandoeningen waarmee je naar een fysiotherapeut gaat zijn:
Elleboog
Enkel
Heup
Knie
Nek
Pols
Rug
Schouder
Voet

Ook na een operatie kan een fysiotherapeut een belangrijke rol spelen. De fysiotherapeut is de specialist in bewegen bij een revalidatie. Bijvoorbeeld na: een totale knie prothese, een totale heupprothese, een voorste kruisband reconstructie, een menisectomie, een hernia operatie etc. De revalidatie bij fysiotherapie Melief vindt plaats in sportcentrum De Knotwilg. Hiernaast begeleidt de fysiotherapeut ook mensen met chronische aandoeningen hierbij kun je denken aan: Multipele Sclerose, Parkinson, Rheumatoide arthritis, CVA, Amputatie, Claudicatio intermittens (etalage benen), Osteoporose, Hartrevalidatie, ex-corona revalidatie, longrevalidatie etc.

Staat jouw klacht of aandoening niet in deze lijst?

Dan is de kans nog steeds groot dat wij je kunnen helpen. Omschrijf jouw klacht of stel jouw vraag via het contactformulier of neem contact op via 06 2420 7377.